

Restaurant Sacristie – pop-up restaurant
Iedere 4 weken een uniek concept. In dit pop-up restaurant ervaart u iedere keer weer een bijzondere beleving. In december kunt u genieten van de Forest Flavour en kiest u gerechten van een à la carte menu.

De studenten van de opleiding Horecaondernemer/-manager zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het uitrollen van het concept. Van de inkoop van de gerechten en dranken tot aan het aankleden van het restaurant. Iedere keer weer wordt u meegenomen in een uniek concept. Om de avond compleet te maken hebben de studenten ook een uniek drankenarrangement samen gesteld.

Voor het diner verwachten wij u tussen 17.30 uur en 18.00 uur. U maakt zelf de keuze of u 1, 2, 3 of 4 gangen eet, afhankelijk van het moment dat u gaat starten met uw diner, kan het maximum aantal gangen teruglopen.
De prijs voor het 4-gangen menu is € 23,00. Het pop-up restaurant is geopend op dinsdag-, woensdagavond.

Reserveren?
Reserveren is noodzakelijk zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden op uw bezoek.