

Restaurant Sacristie – pop-up restaurant
Iedere 4 weken een uniek concept. In dit pop-up restaurant ervaart u iedere keer weer een bijzondere beleving. Denk bijvoorbeeld aan Ibiza, 1001 nachten, Rembrandt van Rijn of zelfs een Foodtruck festival. In dit restaurant kunt u gerechten kiezen van een à la cartekaart.

De studenten van de opleiding Horecaondernemer/-manager zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het uitrollen van het concept. Van de inkoop van de gerechten en dranken tot aan het aankleden van het restaurant. Iedere keer weer wordt u meegenomen in een uniek concept. Om de avond compleet te maken hebben de studenten ook een uniek drankenarrangement samen gesteld.

Voor het diner verwachten wij u rond 18.00 uur. U maakt zelf de keuze of u 1, 2, 3 of 4 gangen eet, afhankelijk van het moment dat u gaat starten met uw diner, kan het maximum aantal gangen teruglopen.
De prijs voor 4 gangen ligt rond de € 22,00 (wisselt per pop-up restaurant). Het pop-up restaurant is geopend op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond.
Restaurant Sacristie is ook geopend voor de lunch op woensdag. U heeft de keuze uit een lunch van 1 gang, 2 gangen of 3 gangen.

Reserveren?
Reserveren is noodzakelijk zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden op uw bezoek.