Restaurant Sacristie – pop-up restaurant
De studenten van de opleiding Horecaondernemer/-manager zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het uitrollen van dit concept. Van het bedenken van de gerechten en bijpassende dranken. Het aankleden van het restaurant en het organiseren van de ontvangst- verblijfs- en afscheidsfase van de gasten.
Iedere 4 weken bent u te gast in een uniek concept en ervaart u in dit pop-up restaurant een bijzondere beleving.
Om de avond compleet te maken hebben de studenten ook een uniek drankenarrangement samengesteld. Iedere keer weer wordt u meegenomen in een uniek concept.
We serveren in schooljaar 24 / 25 geen lunch in restaurant Sacristie.
We serveren een diner in restaurant Sacristie op de dinsdag-, woensdag-, en donderdagavond. Ontvangst is tussen 17.30 en 18.30 uur.
De prijs voor het 4-gangen menu is € 28,50 per persoon.
Week 48 (2024) en week 11 (2025) zijn onze restaurants gesloten in verband met de toetsweek.
Reserveren?
Reserveren is noodzakelijk zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden op uw bezoek.
Voedingsgewoonte, allergenen en bijzondere wensen:
Wij willen graag rekening houden met uw wensen en een aantal voedingsbehoeften. Deze omvatten vegetarische keuzes en de officiële voedselallergieën. Indien u dit doorgeeft bij uw reservering, zullen wij proberen het menu hierop aanpassen. Wij doen ons best om zo veel mogelijk rekening met uw wens te houden, maar wij zijn een onderwijsinstelling waar gewerkt wordt met studenten. Het kan dus zijn dat we ondanks onze inspanning u niet kunnen voorzien in uw behoefte.